Over Koot Financiële Diensten

Ons bedrijf is oorspronkelijk assurantie-intermediair, ook wel tussenpersoon genoemd. Wij bemiddelen bij de totstandkoming en voortzetting van verzekeringen bij nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen die met tussenpersonen samenwerken. Uw persoonlijke situatie en wensen zijn daarbij altijd het uitgangspunt.

Naast advies en dienstverlening op het gebied van verzekeren, bent u ook voor advies op het gebied van pensioenen, hypotheken en financiële planning bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Of het nu gaat om het afsluiten van uw eerste hypotheek of de vraag wanneer u kunt stoppen met werken, samen met u bekijken ze uw wensen en mogelijkheden zodat u weet waar u aan toe bent.

Wij stellen ons graag op als een brede dienstverlener op het gebied van financiële producten. Omdat veel van deze producten op de toekomst gericht zijn, streven wij er in principe naar voor een langere termijn een relatie met onze klanten te onderhouden. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid u juist ook van dienst te zijn als er na verloop van tijd iets wijzigt in uw situatie, zodat u altijd verzekerd bent van een oplossing die past bij uw persoonlijke situatie.

 

Openingstijden kantoor:
Op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur.
tel:  030-6373838

AFM 12009579
KvK 30101844


 
 

Samenwerking met KHB Assuradeuren

Koot financiële diensten werkt, naast met de meeste in Nederland gevestigde verzekeringsmaatschappijen, nauw samen met het KHB Assuradeuren. KHB Assuradeuren is gevolmachtigde van de volgende verzekeringsmaatschappijen:

  • Anker Insurance Company NV
  • ARAG SE Nederland
  • ASR Schadeverzekering NV
  • DAS Rechtsbijstand NV
  • Goudse Schadeverzekeringen NV
  • Guardian Group Nederland
  • Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij NV

 

Als gevolmachtigde treedt KHB Assuradeuren namens en voor rekening van deze verzekeringsmaatschappijen geheel zelfstandig op, sluit verzekeringsovereenkomsten en handelt ook schades af.

Wij hebben ervoor gekozen om ons advies op basis van ongebonden selectieve bemiddeling voor u uit te voeren. Ongebonden selectieve bemiddeling houdt in dat indien een verzekering op goede voorwaarden en een concurrerende premie tot stand kan komen bij KHB Assuradeuren, wij de verzekering bij voorkeur zullen onderbrengen bij dit volmachtbedrijf. Met deze werkwijze houden wij de regie in eigen handen, waarbij het klantbelang voorop staat.
Door de nauwe samenwerking tussen Koot financiële diensten en KHB Assuradeuren wordt voor cliënten voordeel geboden. Zo is er een voordeelpakket (voor particulieren), waarin verzekeringen kunnen worden opgenomen van de genoemde verzekerings- maatschappijen. De pakketkorting kan oplopen tot 12%. Deze korting kan dus voor u tot een aanzienlijke premiebesparing leiden.