Ondernemen is niet zonder risico's

Ondernemen en risico's zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen zijn de meeste van deze risico's niet, of niet volledig, uit te sluiten. Tegen de financiële gevolgen ervan kunt u zich echter prima verzekeren. Maar ook als het om uw medewerkers gaat moet er van alles geregeld worden. Denk eens aan een goed pensioen en aanvulling op het loon als medewerkers arbeidsongeschikt raken.

Omdat wij al jarenlang actief zijn op het gebied van verzekeren, hebben wij veel ervaring met bedrijfsverzekeringen. Hierdoor kunnen wij u voorzien van de juiste informatie die u voor uw bedrijf nodig heeft.

Elke ondernemning is anders

Zo heeft uw bedrijf wellicht meer bescherming nodig voor aansprakelijkheidskwesties en kostbare apparatuur. Terwijl bij een ander de ladingen en materieel die ze vervoeren dagelijks risico's lopen of de geldwaarde van voorraden en het logistiek netwerk om extra bescherming vragen. Koot financiële diensten kan u hierbij adviseren zodat u de juiste keuzes voor uzelf als ondernemer en voor uw bedrijf kunt maken.

Afspraak maken

Afspraak maken met een adviseur