Zorgverzekering

Wat is het?

Met een zorgverzekering bent u verzekerd tegen de kosten van medische zorg. Iedere Nederlander is wettelijk verplicht een 'basisverzekering' af te sluiten. Daarmee bent u verzekerd voor 'gewone' medische kosten zoals van de huisarts, het ziekenhuis en de apotheek. Voor zorg die niet onder de basisverzekering valt, kunt u een aanvullende verzekering en/of tandartsverzekering afsluiten, maar dat is niet verplicht.

Uw zorg? Onze zorg!

Behoort u tot de grote groep Nederlanders die al eens veranderden van zorgverzekering of bleef u tot nu toe bij uw oude verzekeraar? Aan het einde van elk kalenderjaar kunt u opnieuw de zorgverzekeringen tegen elkaar afwegen. Heeft u uw oude verzekering voor 1 januari opgezegd? Dan moet u voor 1 februari daaropvolgend een nieuwe verzekering hebben afgesloten, die dan met terugwerkende kracht vanaf 1 januari van kracht is. Zorg daarom dat u op tijd een nieuwe verzekering afsluit, anders riskeert u onnodig risico en eventueel ook nog een boete.

Koot Financiële Diensten kan u hierbij helpen, want uw zorg is immers ook onze zorg! Wij hebben hier uit het grote aanbod een verzekeraar geselecteerd die zich met recht één van de allerbeste zorgverzekeraars van Nederland mag noemen: ONVZ. Hiernaast leest u daar meer over.

Uiteraard hebben we ook alle informatie over de andere zorgverzekeringen voor u beschikbaar, neem daarvoor gerust contact met ons op.

ONVZ

Als specialist in zorgverzekeringen biedt ONVZ met het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan u een ruime keuze met uigebreide dekkingen: een basisverzekering, vijf aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket.

Zorgverzekering met optimale vrijheid
ONVZ is dé verzekeraar van zorg. Met een zorgverzekering van ONVZ is uw gezondheid in goede handen voor elke behoefte, in alle levensfasen. Bovendien schrijft ONVZ u niet voor welk merk medicijnen u moet gebruiken of naar welke zorgverlener (bijvoorbeeld arts, specialist of ziekenhuis) u moet gaan.