Verzekeren

Koot Financiële Diensten is assurantietussenpersoon (ook wel assurantie-intermediair genoemd). Wij bemiddelen bij de totstandkoming en voortzetting van verzekeringen bij nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen die met tussenpersonen samenwerken. Er zijn ook verzekeringsmaatschappijen die zonder tussenpersonen werken. Deze worden direct writers genoemd. Deze direct writers hebben ongetwijfeld ook goede verzekeringsproducten, maar consumenten dienen daar zelf voor hun belang op te komen. Als u een goede tussenpersoon heeft, zal hij uw belang dienen.

Om uw belang optimaal te kunnen dienen, geldt voor zowel particulieren als bedrijven dat de keuze en de samenstelling van uw verzekeringen het beste kan worden gemaakt samen met één van onze adviseurs.

Voordeelpakket

Met ons handige Voordeelpakket stelt u uw persoonlijke (schade)verzekeringspakket samen. U voorkomt overlap en onderverzekering. En hoe meer verzekeringen u combineert, hoe hoger uw korting op de premie - uw korting kan oplopen tot maar liefst 10%.

  • Aantrekkelijke kortingsregeling, met korting tot 10%
  • Geen overlap in uw verzekeringspakket, al uw (schade)verzekeringen overzichtelijk bij elkaar
  • Combinatie van de beste verzekeringen van verschillende aanbieders mogelijk in één pakket

    Lees meer
 
 

Zorgverzekering

Aan het einde van elk kalenderjaar kunt u opnieuw de zorgverzekeringen tegen elkaar afwegen. Heeft u uw oude verzekering voor 1 januari opgezegd? Dan moet u voor 1 februari daaropvolgend een nieuwe verzekering hebben afgesloten, die dan met terugwerkende kracht vanaf 1 januari van kracht is Lees meer

 

Polisvoorwaarden

 

Links

Een afspraak maken met een adviseur

U heeft schade