Sparen

Realistisch spaaradvies

Voor uw spaargeld heeft u hard gewerkt. Uw opgebouwde vermogen wilt u op een goede manier benutten. Of u nu doorspaart voor een specifiek doel, of gewoon iets achter de hand wilt hebben.

Naast het bekende sparen via een spaarrekening zijn er nog vele andere spaarvormen. Vaak is de voor u best passende spaarvorm verbonden met het doel waarvoor u spaart. Wellicht wilt u dat uw (klein)kinderen straks zonder geldzorgen kunnen gaan studeren of wilt u de financiële ruimte opbouwen om uw droomreis te kunnen maken. Een goed advies van één van onze adviseurs kan u helpen bij met maken van de juiste keuze.

RegioBank

Koot Financiële diensten is zelfstandig Adviseur van RegioBank. Dit betekent dat wij u het complete productenpakket van RegioBank kunnen aanbieden. Wij hebben voor deze bank gekozen omdat zij zich van traditionele banken onderscheidt door haar bijzondere formule: moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals wij. Meer over RegioBank

Op het gebied banksparen en betaalrekeningen adviseren wij producten van RegioBank. Voor alle overige adviezen en daar aan gerelateerde producten zoals bij hypotheken, verzekeringen, lijfrenten en pensioenen adviseren wij in het kader van de onafhankelijkheid en objectiviteit nadrukkelijk ook producten aan van andere banken en verzekeraars.