Vragen over woningmarkt en hypotheken?

Uit recente cijfers blijkt dat op dit moment het herstel van de woningmarkt nog ver te zoeken is. Zo blijkt dat bijvoorbeeld steeds meer huishoudens met een modaal inkomen liever een woning huren dan kopen. Ook de hypotheekrenteaftrek blijft een punt van discussie. (zie o.a.nos.nl, dossier crisishuizenmarkt)

Dit soort omstandigheden roept bij veel mensen vragen op. Is het dan nu juist aantrekkelijk om te kopen, ook omdat het aanbod van koopwoningen nog nooit zo groot is geweest? Of is het toch verstandiger om nog even te wachten en past mijn huidige hypotheek dan eigenlijk nog wel bij mijn persoonlijke situatie? En als ik mijn huis te koop zet en voorlopig nog niet kan verkopen, waar loop ik dan financieel tegenaan als ik een nieuw huis wil kopen? En kan ik als starter eigenlijk nog wel een hypotheek krijgen? Dit zijn vragen die veel mensen tegenwoordig stellen.

Hypotheek adviesgesprek

Onze adviseurs hebben de kennis en ervaring om u verder te helpen met een passend, persoonlijk en eerlijk hypotheekadvies. Wij helpen u met een hypotheek die kan bijdragen aan uw wensen van nu en aan financiële duidelijkheid, ook voor later. Neem direct contact op om een afspraak te maken voor een hypotheek adviesgesprek, bel 030 6373838 of klik hier

Meer informatie over hypotheekvormen lees hier verder...

 




Via onze erkend hypotheekadviseur is uw hypotheekadvies in vertrouwde handen.

Een Erkend Hypotheekadviseur heeft de benodigde diploma´s behaald en voldoet aan de praktijkvoorwaarden.

Wij leveren graag kwaliteit als financieel dienstverlener. Dat betekent dat ons kantoor aan hoge eisen voldoet en dat een hypotheekadvies úw belangen dient.