Hypotheken

Het vinden van een droomhuis is lastig, maar het vinden van een passende hypotheek ook, mede door het grote en gevarieerde aanbod. Iedere huizenkoper heeft zo zijn/haar persoonlijke wensen. Daarom kan alleen een persoonlijk advies tot een juiste keuze leiden.

Wij hebben voor u de juiste specialisten, die uw persoonlijke situatie als uitgangspunt nemen. Aan de hand van de verschillende aflossingsvormen, rente percentages, voorwaarden en kosten kijken wij welke hypotheekvorm het beste bij u past. Tevens wordt er gekeken of u gebruik kunt maken van de zogenaamde NHG (Nationaal Hypotheek Garantie)

Om een zo objectief en optimaal mogelijk advies te kunnen geven, kunnen wij de voorwaarden en tarieven van vrijwel alle geldverstrekkers vergelijken en aanbieden.

Of het nu gaat om een nieuwe hypotheek, een tweede hypotheek of verandering van een bestaande hypotheek, aan de hand van uw persoonlijke situatie, zoeken wij voor u de beste mogelijkheden.

Vragen over woningmarkt en hypotheken

Er is nog steeds veel te doen rond de woningmarkt. Door alle ontwikkelingen en onzekerheid (hoelang blijft de hypotheekrenteaftrek nog bestaan? hoe ver zakken de prijzen?) hebben veel mensen hier vragen over.

Is het dan nu juist aantrekkelijk om te kopen? Past mijn hypotheek eigenlijk nog wel bij mijn persoonlijke situatie? Kan ik als starter eigenlijk nog wel een hypotheek krijgen? Graag helpen wij u verder. Lees meer
Via onze erkend hypotheekadviseur is uw hypotheekadvies in vertrouwde handen.

Een Erkend Hypotheekadviseur heeft de benodigde diploma´s behaald en voldoet aan de praktijkvoorwaarden.

Wij leveren graag kwaliteit als financieel dienstverlener. Dat betekent dat ons kantoor aan hoge eisen voldoet en dat een hypotheekadvies úw belangen dient.

Meer over hypotheken