Koot Financiële Diensten

Ons bedrijf is oorspronkelijk assurantie-intermediair, ook wel tussenpersoon genoemd. De activiteiten zijn inmiddels behoorlijk uitgebreid. Naast advies en dienstverlening op het gebied van verzekeren, bent u ook voor advies op het gebied van pensioenen, hypotheken en financiële planning bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs.

Onze dienstverlening richt zich zowel op zakelijke als op particuliere klanten.
Wij zijn u graag van dienst!

 
 

Nieuwe privacy verklaring

Als klant van Koot Financiële Diensten deelt u allerlei persoonsgegevens met ons. U verstrekt bijvoorbeeld gegevens aan ons bij het aanvragen van een verzekering of als basis voor een hypotheek advies. U kunt er op vertrouwen dat we zorgvuldig met uw gegevens om gaan.

Zoals u wellicht weet is vanaf 25 mei 2018 een nieuwe wet van toepassing op het verwerken van persoonsgegevens, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). In onze vernieuwde privacy verklaring leest u hoe wij met uw gegevens omgaan.

Vernieuwde privacy verklaring

Voordeelpakket

Met ons handige Voordeelpakket stelt u uw persoonlijke (schade)verzekeringspakket samen. U voorkomt overlap en onderverzekering. En hoe meer verzekeringen u combineert, hoe hoger uw korting op de premie - uw korting kan oplopen tot maar liefst 10%.

  • Aantrekkelijke kortingsregeling, met korting tot 10%
  • Geen overlap in uw verzekeringspakket, al uw (schade)verzekeringen overzichtelijk bij elkaar
  • Combinatie van de beste verzekeringen van verschillende aanbieders mogelijk in één pakket

    Lees meer

Online polismap

Door gebruik te maken van uw persoonlijke online polismap heeft u altijd de meest recente informatie met betrekking tot uw verzekeringen overzichtelijk bij elkaar.

  • Atlijd een actueel overzicht van uw verzekeringen
  • Direct polisvoorwaarden raadplegen
  • Online schade melden